Fixa till avloppet i duschen innan jul

Snart är julen här igen och i år kan vi äntligen träffas och umgås på ett mer normalt sätt. Det betyder mer fester, middagar, glöggmingel, gäster och mer besök i ditt badrum.

Därför kan det vara läge att ta hand om avloppet i duschen innan jul. Speciellt om du ska ha inneboende gäster som alla kommer att använda badrummet.

Tidiga tecken på problem

Ett säkert tecken på att ett avlopp börjar trilskas är när du hör ett kluckande ljud ifrån det. Det betyder att vattnet inte rinner ner som det ska i avloppet därför att det är delvis blockerad. Istället kluckar det ner lite i taget.

I det skedet bör du ta in någon som kan fixa det innan problemet blir större. Det kommer att spara både pengar, tid och huvudvärk i långa loppet. I allra värsta fall så kanske du står där med ett blockerat avlopp på julafton om det inte åtgärdas tidigt.

Hitta rätt hjälp

Vad du behöver är högtrycksspolning. Visst, du kan försöka åtgärda problemet själv med olika kemikalier eller verktyg men vi rekommenderar proffsen. Kontakta Swoosh som kan se till att din jul blir glad, god och framför allt ren!