Perfekta julklappar till barnen

Så klart så kan man köpa julklappar året om. Det kan vara en fördel att göra detta då det oftast är mycket som ska göras där veckorna före jul.

Om man skulle hitta perfekta julklappar till barnen och det kanske nyss varit jul så är det ju inget som hindrar att man köper detta och slår in. Viktigt är dock att man gömmer dessa på ett ställe som ingen kan hitta men att man kommer ihåg dessa när julen börja närma sig. Vet man med sig att man är glömsk så följ vårt tips här nedan.

För att komma ihåg var man lag sin tidigt inköpta julklappar kan man sätta en påminnelse i sin smarta telefon. Exempelvis den 20 december klocka 14.30 och så skriver man in var man lagt alla tidigt inköpta julklappar. Så på klockslaget så plingar det till i din telefon och du får en påminnelse om att plocka fram alla julklappar som köpts.

Något som kan passa är klassiska Lego. Det passar alla barnen och man kan köpa olika byggsatser till var och en. Som förälder så kanske man byggde med Lego och tycker det är väldigt intressant och spännande att få vara med när ens egna barn ska börja bygga med detta. Så klart så är det en stor skillnad på Lego nu och hur det var förr.

Tänk på att vara ute i god tid då ni ska köpa julklappar. Det gör ju inget om ni köper julklapparna kring midsommar då det kanske är rea på något. Det gäller att gömma dessa på något bra ställe fram tills jul. Dessutom så gäller det att komma ihåg var man gömt julklapparna. Ställ in ett larm den 20 december i mobilen med en bild var du gömt sakerna så du några dagarna innan den 24 december kan plocka fram dom och lägga dom under granen.