En ny soffa hem innan julhelgerna

När det kommer till juletider är det viktigt att känna sig bekväm i sitt hem och att kunna koppla av. Då vardagsrummet är ett av de viktigaste rummen när det kommer till att spendera tid med familjen, är det viktigt att ha en skön soffa där alla får plats och kan umgås.

Julafton är en tid då alla ska vara tillsammans, så se till att göra det bekvämt för dig och dina kära. Online hittar du den perfekta nya soffan för dig och din familj.

Tillverkat i Europa

På Layered kan du hitta lyxiga soffor i klassisk design. Välj mellan olika tyger och storlekar. Det finns både fåtöljer, 2-sits 3-sitssoffor samt modulsoffor. De olika tygerna som du kan välja mellan är manchester, sammet, linen look, shearling och bouclé.

Gratis tygprover

Det finns många fördelar med att handla på nätet. Däremot kan det vara svårt att veta exakt hur någonting ser ut i verkligheten genom att endast se en bild på nätet. Är du inte helt säker på vilken typ av tyg du ska välja kan du beställa hem gratis tygprover. Det gör det lätt för dig att jämföra hemma och att verkligen få en chans att känna efter.