Det du behöver för att slå in årets julklappar

Att slå in julklappar kan vara en rolig aktivitet. Vad du behöver är ett antal produkter för att säkerställa juliga klappar. Dessa produkter är presentpapper, presentsnören och etiketter.

Under själva inslagningen behöver du också sax, tejp och kanske en bandstrimlare för en professionell look på julklapparna. Beställ på nätet och sätt inga gränser för din fantasi.

Julklappar efter tema

Ett alternativ är att basera julen efter ett tema. Till exempel kan du följa en viss färgkombo eller också vill du kanske endast pynta med tomtar. Oavsett tema är det alltid snyggt att dessutom inkludera dina julklappar i temat. Om du följer ett tomtetema bör du köpa presentpapper med olika tomtar på. Du kan dessutom hänga en liten tomte på presentsnöret för en liten extra touch.

Gör dina julklappar personliga

Ett annat alternativ är att slå in dina julklappar baserat på personerna som du ska ge julklapparna till. Om en av personerna är naturälskare, kan du exempelvis inkludera en grankvist eller små bär när du slår in julklappen. Det fina med att slå in paket på detta vis är att varje julklapp blir unik och personlig. Dessutom blir inslagningen en fin tanke i sig självt.