Allt klart tills jul

Vi närmar oss med stormsteg och är det så att du vill ha allt kart till jul så gäller det att du börjar nu. Det är inte många veckor kvar till första advent och det gäller att du ser till att allt som ska göras planeras på bästa sätt.

Att skriva en ”att göra lista” kan vara ett bra alternativ för att du ska hinna med allt. Det gäller att prioritera det som tar lång tid så allt hinns med. Det kanske är någon form av renovering som ska genomföras inför jul. Vissa saker kanske redan är påbörjade och det gäller att avsluta de projekt som påbörjats. Om det är mycket som ska genomföras så se till att leja in hantverkare som kan hjälpa er att bli klar. Börja aldrig ett nytt projekt om inte det ni håller på är klart. Avsluta era projekt.

Tänk på att vissa saker kan ta mycket längre tid än vad man tror. Vissa saker kanske inte ens ska påbörjas nu innan jul utan väntas med tills efter jul- och nyårshelgerna. Det är mycket roligare att hålla på med sina projekt om det inte är någon press. Se till att planera väl så att ni för en härlig julhelg med massor av god mat och julgodis.