Aldrig för tidigt att börja tänka på fina julklappar

Det må vara tre månader till jul. Men det betyder ju inte att du inte kan börja tänka ut några fina julklappar till familj och vänner. Här nedan kan du hitta några som vi tänkt ut och tycker skulle vara perfekt till jul i år.

Härligt varma sockar

När vi var barn hade vi ännu inte förstått värdet av ett par riktigt härliga och varma sockar. Men som vuxen är detta något vi alla kan uppskatta. Och köper du bara av riktigt bra kvalitet kommer du aldrig gå fel. Vi kan bland annat tipsa om Öjbro Vantfabrik som har några riktigt fantastiska sockar av merinoull.

Portabelt ståbord

Många av oss har jobbat hemifrån stora delar av året och om något positivt kan komma från pandemin vi alla utstått i år är det bland annat för arbetsgivare att förstå hur väl det kan fungera för folk att jobba hemifrån. Men alla kanske inte har ett perfekt sätt att jobba hemifrån. Vilket är var ett portabelt ståbord till din laptop kommer in i bilden.

Switch Lite

Nintendo Switch var en enorm succé när den först kom ut och har fortsätt att sålt riktigt bra. Förra året kom de ut med sin Lite version som helt enkelt är endast den handhållna formen av konsolen. Och medan de stora konsolerna just nu må vara Playstation 5 och Xbox Series X är det inte något du ska förvänta dig kunna få tag på till jul om du inte redan bokat din. Switch Lite är ett utmärkt alternativ som inte kostar nämnvärt lika mycket och har ett enormt spelbibliotek att utforska.